
کودکان ناشنوا به علت محدودیت در خزانه لغات و همچنین اختلال در صرف و نحو زبان ، از مطالعه کتاب دوری می کنند لذا به تدریج از خواندن فاصله می گیرند.
ادامه مطلبکودکان ناشنوا به علت محدودیت در خزانه لغات و همچنین اختلال در صرف و نحو زبان ، از مطالعه کتاب دوری می کنند لذا به تدریج از خواندن فاصله می گیرند.
ادامه مطلبناراحتي شنوايي در کودکان ، باعث مشکلات روحي ، عاطفي و آموزشي آنان مي شود . به علاوه حرف زدن کودک نيز با مشکل روبه رو مي شود . به همين دليل بيشتر کساني که ناشنوا هستند ناگويا هم مي شوند . اگر دلایلی را که ناشنوايي را به وجود مي آورند بشناسيدبهتر مي توانيد از آن پيشگيري کنيد .
ادامه مطلبطب سوزنی در درمان بیماریهای شنوایی مؤثر است، بهطوری که کیفیت شنوایی را در بیماران دارای اختلال شنوایی و وزوز گوش بهبود میبخشد. بر اساس مقاله انتشار یافته در مجله علمی تحقیقاتی International Journal of Clinical and Experimental Medicine، طب سوزنی جهت درمان اختلالات شنوایی ناشی از سیستم عصبی مؤثر است. اختلال شنوایی حسی، در نتیجه آسیب به اعصاب شنوایی ایجاد میشود.
ادامه مطلبپروتز كاشت حلزون سلولهاي مژکدار شنوایی آسيب ديده را ميان بر می زند وصداهاي محيط را به سيگنالهاي الكتريكي تبديل كرده و اين سيگنالها را به عصب شنوائي منتقل مي كند.
ادامه مطلبدو نوع اصلی ناشنوایی وجود دارد. یکی زمانی اتفاق می افتد که خود گوش داخلی و یا عصب شنوایی آسیب دیده است. این نوع معمولا دائمی است. نوع دیگر زمانی اتفاق می افتد که امواج صدا به گوش داخلی نمی رسند.
ادامه مطلبكاهش ناگهانی شنوایی ،زنگ خطری برای سكته مغزی است . كري یا کاهش شنوائی ناگهاني حالتي است كه فرديكه شنوائيش طبيعي است بطور ناگهاني و یا حداکثر در عرض ۳ روز قسمتي يا تمام شنوائي يك يا هر دو گوشش را از دست مي دهد. اکثر مبتلایان به کاهش شنوائی ناگهانی بعد از بلند شدن از خواب برای اولین بار متوجه سنگيني گوششان مي شوند.
ادامه مطلبگوش انسان با شنوایی طبیعی، قادر به کشف طیف وسیعی از صداها از فرکانس های ٢٠ تا ٢٠٠٠٠ هرتز است.اما تست شنوایی در فرکانس های بین ٢٥٠ تا ٨٠٠٠ هرتز که مربوط به صداهای گفتاری هستند ارزیابی می شود. در این عمل کارشناس شنوایی با استفاده از دستگاهی به نام ادیومتر در یک اتاقک ساکت، شنوایی شما را تست می کند. هر گوش به طور جداگانه تست می شود.
ادامه مطلبکشف گسیل های صوتی گوش یا صداهایی که در داخل حلزون تولید شده و از گوش خارج می شوند ((OAE و دانش موجود درباره نحوه پاسخگویی دستگاه شنوایی به سطوح صوتی ضعیف در سطح آستانه درک انسان توسط دیوید کمپ در سال ۱۹۷۷ میلادی را رشد و ارتقاء داده شد .
ادامه مطلبسمعک های نامرئی که در واقع همان سمعک های داخل گوشی با قرارگیری در عمق مجرای گوش می باشند، کوچک ترین مدل سمعک ها هستند. قرار گیری این سمعک ها کاملا در عمق مجرای گوش کاربر سمعک (فرد کم شنوا) است به گونه ای که بعد از خم دوم مجرای گوش و نزدیک پرده گوش قرار می گیرند.
ادامه مطلبیکی از حواس پنجگانه ما شنوایی است که شاید بعد از بینایی مهمترین حسی باشد که انسان به آن نیاز دارد. آسیب به حس شنوایی تغییرات زیادی در زندگی فرد ایجاد میکند بهخصوص اگر این آسیب در دوران کودکی باشد باعث اختلال شناختی و یادگیری خواهد شد.
ادامه مطلبکلینیک سما سمعک با بهره گیری از متخصصن مجرب ادیولوژیست با بیش از 10 سال سابقه فعالیت در حوزه سنجش و بهبود شنوایی و تجویز سمعک آماده خدمت رسانی به هموطنان گرامی می باشد.
وب سایت: www.samasamak.com
پست الکترونیکی: samasamak.com@gmail.com
نشانی:
شعبه ۱ : تهران، خیابان ولیعصر، خیابان میرداماد، نرسیده به جردن، ساختمان ۴۱۰، طبقه ۴، واحد ۱۸
تلفن: ۴۳۰۰۰۱۳۰
شعبه ۲ : اسلامشهر، خیابان باغ فیض، کوچه اول، پلاک ۲۵
تلفن: ۵۶۳۴۲۴۲۴