در دنیا افراد زیادی از کم شنوایی رنج می برند اما از هر ۵ نفر یک نفر به فکر اقدام برای حل این مشکل می افتد. کم شنوایی درمان نشده در طول زمان می تواند تاثیرات مخربی روی ازدواج و یا رابطه بین والدین و فرزند بگذارد. برای مثال سوء تفاهم هایی که ناشی از عدم درک گفتار دیگران ایجاد می شود در ادامه راه حل هایی برای ترغیب عزیزانتان مثل همسر و پدر و مادر به استفاده از سمعک ذکر می شود.
ادامه مطلببرای ما كه از نعمت شنوایی بهرهمند هستیم و هر لحظه اراده كنیم مقاصد و امیال خود را در قالب كلمات و جملات به دیگران میگوییم، اندیشه اینکه شنوایی و زبان چه نقش مهمی در زندگی افراد دارد، بدون شك میسر نیست؛ ولی اگر نظریه دانشمندان را درباره رابطه میان زبان و اندیشه بپذیریم و اهمیت زبان را در امور اجتماعی بررسی كنیم، به این حقیقت بیشتر پیخواهیم برد كه گروه ناشنوا كه به سبب محرومیت از حس شنوایی، قادر به تكلم نیز نمیباشند، زندگی سختی را میگذرانند.
ادامه مطلبطبق تحقیقاتی كه به تازگی صورت گرفته است، پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که سن طلایی زبان آموزی در حقیقت حدود سن ۶ ماهگی است نه ۲ سالگی كه در سال های گذشته تصور می شد بنابراین کودک کم شنوا از اولین روزی که كم شنوایش تشخیص داده می شود، لازم است سمعک و اقدامات توانبخشی مناسبی دریافت نماید
ادامه مطلبكودكان، زبان و گفتار را از طریق گوش دادن به صحبتهای دیگر افراد می آموزند. در این روند چند سال نخست زندگی هر كودك، حائز اهمیت حیاتی است. در صورت وجود كم شنوایی، كودك از تجربیات آموزشی زبانی، بهره كامل نمی برد. در نتیجه، ممكن است در رشد زبان و گفتار خود دچار تأخیر چشمگیری شود.
ادامه مطلباکثر افراد بر اساس شغلی که دارند یکی از حواس خود را بیشتر مورد استفاده قرار میدهند و در یک حس به خصوص، توانایی دقت و تمرکزحواسی فوق العاده می یابند.
ادامه مطلببا مصرف روزافزون دارو ها و نیز با تنوع ایجاد شده در بازار دارویی جهان همه روزه شاهد عوارض دارویی هستیم که اتوتوکسیسیتی ( سمی بودن ) جزء عمده ای از این عوارض را در بر می گیرد. دامنه این عوارض از یک عدم تعادل خفیف تا اختلال کامل تعادل و از یک وزوز گوش ساده تا کری کامل متغیر است. معمولا کاهش شنوایی در فرکانس های بالا روی می دهد و می تواند به سمت عدم درک کامل گفتار پیشرفت نماید. وزوز گوش نیز می تواند وجود داشته باشد و به یک کری کامل بینجامد.
ادامه مطلباختلال پردازش شنوایی یا بدشنوایی به معنای عدم توانایی تمایز، بازشناسی یا درک اطلاعات شنوایی است. بدشنوایی نوعی نقص پردازش حسی است که تاثیر قابل توجهی بر مهارت گوش دادن ، صحبت کردن ، درک گفتار ، یادگیری و حتی مهارت های اجتماعی کودک باقی می گذارد.
ادامه مطلبگوش انواع گوناگون صداها را از نجوا تا جیغ و فریاد تبدیل به پیام عصبی می کند. شنوایی به کمک مخ انجام میشود، مخ هزاران صدایی را که به گوش میرسد، رمزگشایی میکند. شنیدن، دریافت تحریکات صوتی است که به صورت پیام های عصبی به مخ رسیده است. اندام تعادل موجود در گوش موقعیت بدن و حرکات آن را در فضا ثبت میکند.
ادامه مطلبغیر از محافظت از گوش ها در برابر صداها و مشاغل پرسروصدا، خیلی از ما راه دیگری برای محافظت از شنوایی مان نمی شناسیم. درست است که ژنتیک و عوامل محیطی مانند صداها علت اصلی کاهش شنوایی در افراد هستنند، اما روش هایی برای پیشگیری از افت شنوایی و حتی تقویت آن وجود دارد.
ادامه مطلبتعریف ناشنوایی یا اختلال در شنوایی عبارت است از : کاهش توانایی و یا ناتوانی کامل در شنیدن . همانند هر اختلال دیگری در بدن، ناشنوایی می تواند علل مختلفی داشته باشد. از جمله این علل این که استخوان های کوچکی که در گوش میانی وظیفه انتقال صدا را دارند، دچار مشکل شده باشند. یا مثلا مشکلات مربوط به شاخه های عصب هشتم مغزی که صدا را به مغز انتقال می دهند.
ادامه مطلب